Anunț

Vând inimă. Pentru început, însă, ar trebui să te previn că-i cam proastă. Nu mă înțelege greșit, nu o dau că-i cu defect, ci pentru că aș vrea să-i fac niște cizme din crocodil și nu-mi ajunge cashu.

Nu-i inimă obișnuită, majoritatea au 4 camere, asta e dotată și cu 13 ziduri de toată frumusețea, rezistente, construite cu tehnologii de ultimă generație, cu sistem automat de reglare a temperaturii și tot pachetul. Fie între noi vorba, de asta și-i proastă, dar deee, ce să-i faci, se mai întâmplă în urma seismelor; proprietarul o ia razna și-și construiește ditamai cetate. Poți fi sigur, totuși, că nu ți-o fură nimeni!

Ar mai trebui să-ți zic că, dacă o cumperi, va trebui s-o împarți cu un alt locatar, doar că ăla stă mereu în umbră, că-i bolnav, săracu, are boala aia de-i ies bășici de la lumină și se topește la căldură. N-ar trebui să te deranjeze, că vine rar. Offfff, de-ar veni și soacră-mea în vizită ca el, zău că aș întâmpina-o mai cu niște cafeluță, mai cu niște parfum, să se dea să nu pută a cotoroanță… Ei da m-a luat valul.

Deci, ce zici? O cumperi?

Vai, mulțumesc, mi-ai făcut un mare bine! Și de-o belea m-ai scăpat… Adică, vroiam să zic să fii sănătos și să primești plăcere!

Aaai de capul meu, nu ți-am zis – mai și mușcă! Dar nu nu nu, nu-ți fă griji, o iai cu binișorul, mai cu niște cafeluță, mai niște vin, mai niște… Ei dar n-o să te-nvăț eu cum e treba că ești tinerel și pe unde nu te ajută mintea, te ajută… of, păcatele mele! Hai, să-ți dea domnu putere! Te-am pupat pe franțuzește!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s